Crema parmentier amb rovell d'ou i encenalls de pernil ibèric
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 Porros
- 4 Patates mitjanes
- 6 Ous
- Brou de pollastre casolà
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
- Nata líquida
- Encenalls de pernil ibèric
6 racions
Elaboració
Netegem i tallem els porros, només fem servir la part blanca.
Pelem les patates les partim a daus i amb els porros ho saltem (ofeguem) en una paella amb una mica d'oli.
Hi afegim el brou de pollastre.
Deixem coure a foc lent fins que les patates quedin toves.
Uns 20 minuts.
Ho retirem del foc i hi afegim la nata líquida. Ho salpebrem.
Triturem la barreja anterior amb la batedora i la passem pel xinès, perquè no quedin grumolls.
Ja tenim la crema parmentier.
Servim la crema amb un rovell d'ou al mig del plat i encenalls de pernil ibèric.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2029 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.