Sípia amb quinoa, pebrot groc escalivat i la seva tinta
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Sípia fresca que a la peixateria ens preparen per fer a la planxa
- 100 g de Quinoa cuita
- 1 Pebrot groc escalivat de conserva casolana
- 1 Potet de picada d'all i julivert
- Sal
- Oli d'oliva
1 racions
Elaboració
De la sípia:
En una planxa hi posem una mica d'oli.
Quan està calenta hi posem la sípia uns 4 minuts per costat
en funció del gust del comensal.
Cap el final de la cocció hi tirem una mica de sal i la picada.
De l'emplatat:
Barregem la quinoa que hem escalfat una mica amb la tinta de la sípia (a la peixateria ens la varen donar).
En un plat hi posem de base la quinoa barrejada amb la tinta i sobre la sípia i damunt la sípia el pebrot escalivat escalfat.
Ja es pot servir.
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1460 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.