Daus de tonyina a la planxa amb patates i hortalisses
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 g de Tonyina fresca tallada a daus gruixuts
- Picada casolana d'all i julivert
- 3 Patates petites
- 1 Carbassó mitjanet
- 1 Pebrot vermell petit
- 1 Albergínia mitjaneta
- 1 Potet de picada casolana d'all i julivert
- Oli d'oliva
- Sal i pebre negre mòlt
4 racions
Elaboració
En una olla amb aigua i una mica de sal, hi posem a coure les patates senceres amb pell. Quan l'aigua vull uns 15 minuts. Les reservem.
Rentem les hortalisses i tallem a rodanxes el carbassó i l'albergínia. El pebrot el tallem en rectangles no massa llarg.
En una paella ampla hi posem una mica d'oli i les patates que tenim reservades tallades a daus, quan porten uns 5 minuts, hi afegim les hortalisses. Ho salpebrem i deixem coure tot junt, passats un 4 minuts hi tirem la picada d'all i julivert i ho remenem tot.
Deixem coure uns uns 4 minuts més. Ho reservem.
Salpebrem els daus de tonyinai els saltem a la mateixa paella, uns 5 minuts. No l'hem de coure massa perquè la tonyina així com el peix espassa s’asseca ràpidament.
Ja podem emplatar els daus de tonyina amb les patates i hortalisses que porten la picada d'all i julivert.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2740 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.