Amanida de patata i peix blau
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una patata mitjana o grossa
- Un ou dur
- Una llauna de verat
- Una fulla de llorer
- Sal
- Aigua
1 racions
Elaboració
Pelem, rentem i tallem la patata a rodanxes una mica gruixudes.
En un cassó hi posem aigua, una mica de sal, una fulla de llorer i les rodanxes de patata.
Quan arrenque el bull ho deixem coure un 15 minuts (el temps és funció de la varietat de patata, té de quedar cuita però sencera).
En un plat, de base hi posem les rodanxes de patata, per sobre l'ou dur tallat a rodanxes (també podem ratllar l'ou en lloc de a rodanxes). Finalment, hi posem el verat de la llauna amb una mica del seu oli per damunt.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3339 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.