Iogurt natural amb Iogurtera

Ingredients

  • 1 litre de llet fresca
  • 1 iogurt (assegureu-vos que sigui un iogurt i no unes postres làcties, que no porta ferments naturals)
  • 1 cullerada sopera de llet en pols
  • 1 cullerada sopera de sucre

7 racions

Elaboració

Barregeu bé el iogurt, la llet en pols i el sucre amb la llet.
Remenant-ho bé.
Un cop tot dissolt, aboqueu als recipients de la iogurtera.
Endolleu-la durant vuit hores.

8h

Notes

Si us queden massa líquids, afegiu més llet en pols, o bulliu la llet perquè perdi aigua.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1875 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: