Iogurt natural amb Iogurtera

Ingredients

  • 1 litre de llet fresca
  • 1 iogurt (assegureu-vos que sigui un iogurt i no unes postres làcties, que no porta ferments naturals)
  • 1 cullerada sopera de llet en pols
  • 1 cullerada sopera de sucre

7 racions

Elaboració

Barregeu bé el iogurt, la llet en pols i el sucre amb la llet.
Remenant-ho bé.
Un cop tot dissolt, aboqueu als recipients de la iogurtera.
Endolleu-la durant vuit hores.

8h

Notes

Si us queden massa líquids, afegiu més llet en pols, o bulliu la llet perquè perdi aigua.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1630 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: