Pasta a la Puttanesca
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g de pasta
- 1 pot de salsa de tomàquet casolana
- 1 pot d'olives negres sense pinyol
- 1 bossa de gambes petites pelades
- 1 llauna d'anxoves
- 1 paquet petit de formatge parmesà ratllat molt finet (com si fos pols)
- 2 alls
- Oli d'oliva picant
- Sal
- Pebre
- Julivert sec picat
- Aigua
4 racions
Elaboració
Obrim la llauna d'anxoves, les escorrem bé, eixuguem amb paper de cuina i tallem a trossos molt petits. Les reservem.
En una paella amb una mica d'oli saltem uns 2 minuts les gambetes amb all tallat a rodanxes.
Les reservem.
En una olla hi posem aigua i sal, quan l'aigua bull hi tirem la pasta.
Ho deixem coure el temps indicat en el paquet, té de quedar "al dente". L'escorrem bé i reservem en un bol gran.
Mentre fem la pasta, en una paella amb una mica d'oli escalfem bé la salsa de tomàquet i la reservem.
Agafem el bol amb la pasta hi hi tirem tots els ingredients reservats: olives negres tallades a rodanxes, trossets d'anxova, les gambetes saltades amb all i la salsa de tomàquet calenta.
Ho salpebrem al gust i ho remenem molt bé.
Emplatem la pasta, una ració per persona, i tirem al voltant del plat una mica de formatge i julivert sec picat (per decorar).
Reguem la pasta amb un raig d'oli d'oliva picant. Ja es pot servir.
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2644 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.