Púding d'hortalisses

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 porro
  • 1 ceba
  • 2 pastanagues
  • 1 carbassó
  • 1 pebrot vermell
  • 4 ous
  • 200 ml de nata líquida o crema de llet
  • Un rajolí d'oli d'oliva verge extra
  • Sal i pebre negre mòlt (al gust)

6 racions

Elaboració

Netegem i tallem les pastanagues en juliana. Les posem en una olla amb aigua i sal.
Les deixem coure uns 8 minuts fins que veiem que estan toves.
Piquem la ceba petita i la posem a foc baix en una paella amb un raig d'oli.
Netegem el porro, el carbassó i el pebrot, els tallem en juliana.
Els afegim a la paella on es cou la ceba.
Remenem de tant en tant perquè es cuini tot, uniformement, durant uns 6 minuts.
En un bol batem els ous i incorporem la nata. Ho batem bé i salpebrem al gust.
Incorporem en aquest bol les hortalisses.
Greixem un motlle amb oli i bolquem amb cura el contingut del bol.
Introduïm al forn a 160 graus durant uns 40 minuts o fins que en introduir
un ganivet al pastís aquest surti net.
Deixem refredar fora del forn. Quan estigui temperat desmotllem.
Ja es pot servir.

1h 5min


Recepta de cuina de Púding d'hortalisses
Púding d'hortalisses.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1935 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: