Macarrons saltats amb hortalisses i salsitxa
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g de macarrons (potser qualsevol pasta)
- 8 salsitges
- 1 ceba gran
- 2 pastanagues grans
- 2 carbassons
- 1 pebrot vermell gran
- Sal i pebre negre mòlt
- Oli d'oliva
- Aigua
Elaboració
De la pasta:
En una olla hi posem aigua i sal. Quan l'aigua bull i tirem la pasta i deixem coure el temps que diu el paquet (té de quedar "al dende". Mentre coem la pasta, fem les hortalisses.
Passat el temps indicat, escorrem la pasta i la reservem.
De les hortalisses:
Pelem la ceba i les pastanagues. Piquem la ceba ben petita i les pastanagues en juliana.
Rentem els carbassons i pebrot vermell i ho tallem en juliana. En una paella gran hi posem oli i quan està calent la ceba ben picada. Quan porta uns 8 minuts hi afegim la pastanaga, passats uns 8 minuts més hi tirem el carbassó i pebrot (ho fem així ja que els temps de cocció són diferents). Ho remenem tot molt bé i ho deixem coure uns 7 minuts més. Un cop cuit, ho deixem a la paella.
De la salsitxa:
Agafem les salsitges i les punxem una mica amb una forquilla. En una paella i posem una mica d'oli i les salsitges. Les deixem coure al gust. Les traiem, tallem a trossets d'un centímetre i reservem.
Per muntar el plat:
En un bol gran hi posem les hortalisses que tenim a la paella, els macarrons reservats i els trossos de salsitxa. Ho remanem tot molt bé i així la pasta agafa el gust de les hortalisses. Ja podem servir els plats.
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1350 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.