Fricandó de galta de poltre ecològic amb cremós de patata
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 600 g de galta de poltre que a la carnisseria ens tallem com si fos llata
- 4 patates
- 1 ceba mitjana
- 1/2 porro
- 1/4 de pastanaga
- 2 tomàquets madurs
- 200 g de bolets variats
- 1 got de vi ranci
- Brou de carn
- Pebre negre mòlt
- Farina
- Sal i pebre
- Oli d'oliva
Per a la picada:
- 2 alls
- 10 g d'ametlles torrades
- 10 g d'avellanes torrades
- 1 llesca de pa
- Julivert fresc
4 racions
Elaboració
Salem i enfarinem i fregim en una cassola amb oli abundant els talls de galta de poltre.
Quan la carn estigui ben daurada la retirem i reservem
Retireu l'excés d'oli de la cassola i hi sofregim la ceba, la pastanaga i el porro tot ben picat.
Quan estiguin dauradets, hi afegim el tomàquet, ja pelat i sense llavors, i el vi ranci i ho deixem coure durant uns 10 minuts.
A continuació, hi posem la carn de poltre ja cuita una mica i el brou i ho deixem coure tot junt a foc suau durant 45 minuts.
Mentre, fem bullir les patates, netes i pelades i les eixafem amb una forquilla i les reservem.
Per fer la picada:
Posem en un bol els alls, les avellanes, les ametlles, el pa i el julivert i ho triturem bé amb el morter. Seguidament, hi afegim una mica del suc de la cocció del poltre i ho remenem bé.
Per acabar el plat:
Posem la picada a la cassola del poltre, ho rectifiquem de sal i pebre i ho deixem coure durant 10 minuts més.
I per acabar, deixem reposar el fricandó una estona i ja el podeu emplatar amb una mica de cremós de patata.
1h 10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1354 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.