Pasta a la bolonyesa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 g de pasta en aquest cas "lunelli"
  • Aigua
  • Sal
  • 50 g de formatge ratllat
  • Julivert

Per la salsa bolonyesa:

  • 200 g de carn picada (barreja de porc i vedella)
  • 1 pastanaga
  • 1 all
  • 1 ceba
  • 200 g de tomàquet natural (o fregit si no en tenim de natural)
  • 1 gotet de vi negre
  • Sal
  • Orenga
  • Comí

4 racions

Elaboració

De la pasta:

En una olla amb abundant aigua hi posem una mica de sal i quan l'aigua bull hi tirem la pasta.
Deixem coure segons les instruccions del paquet. Té de quedar al "dende"
Pasat el temps, l'escorrem i reservem.

De la salsa Bolonyesa:

Fregim l'all i seguidament hi afegim la ceba i la pastanaga.
Quan porta un parell de minuts, hi aboquem la carn i la daurem. Salpebrem.
Amb la carn a mig fer, afegim el got de vi negre i deixem que s'evapori l'alcohol.
A continuació, hi afegim el tomàquet (fregit o sense fregir ben pelat i sense llavors)
i deixem cuinar durant uns 15 minuts. En aquest pas afegim les espècies que vulguem,
jo li solc posar orenga i comí que li van molt bé.

Per acabar el plat:

En un plat hi posem la pasta i per sobre la salsa Bolonyesa amb el formatge ratllat.
Decorem amb julivert.

30min


Recepta de cuina de Pasta a la bolonyesa
Pasta a la bolonyesa.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1633 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: