Amanida d'espinacs amb formatge de cabra, mel i fruits secs
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 o 2 bosses d'espinacs frescos
- 2 rodanxes de formatge de cabra
- 2 cullerades de mel
- Panses
- Fruits secs variats
- Oli d'oliva
- Sal
- Maduixes (opcional)
4 racions
Elaboració
En un bol hi tirem les fulles d'espinacs netes, hi afegim trossets de formatge de cabra i ho amanim amb oli i una mica de sal.
Ho remenem bé.
Emplatem i hi tirem per sobre els fruits secs picats ben petits, la mel, les panses,...
Adornem l'entorn del plat amb maduixes tallades planes.
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2354 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.