Costella de vedella estofada amb rossinyols
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 kg de costella de vedella tallada a trossos una mica grans
- 300 g de rossinyols de temporada
- ½ ceba
- 1 pastanaga
- 2 grans d’all
- tomàquet fregit concentrat
- 1 branca de farigola
- Sal
- Pebre negre
- 1 l de brou de carn
- Un gotet de vi blanc
Per a la picada:
- 6 ametlles
- 6 avellanes
- 1 llesca de pa sec
- ½ gra d'all
- 3 fulles de julivert
- 1/2 peça de xocolata a la pedra
4 racions
Elaboració
En una cassola hi posem la costella de vedella, les hortalisses talladles, ½ l de brou, el vi, la farigola, sal i pebre. Ho deixem coure a foc fort, uns 20 minuts.
Abaixem el foc i ho coem uns 90 minuts més. Durant la cocció, hi afegim el ½ l de brou que queda.
Uns 15 minuts abans d’acabar la cocció, hi posem els bolets que previament hem netejat.
Preparem la picada i l'afegim a la cassola juntament amb una cullerada de tomàquet fregit concentrat. Ho deixem reposar i ja es pot servir.
2h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3026 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.