Costella de vedella estofada amb rossinyols

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg de costella de vedella tallada a trossos una mica grans
  • 300 g de rossinyols de temporada
  • ½ ceba
  • 1 pastanaga
  • 2 grans d’all
  • tomàquet fregit concentrat
  • 1 branca de farigola
  • Sal
  • Pebre negre
  • 1 l de brou de carn
  • Un gotet de vi blanc

Per a la picada:

  • 6 ametlles
  • 6 avellanes
  • 1 llesca de pa sec
  • ½ gra d'all
  • 3 fulles de julivert
  • 1/2 peça de xocolata a la pedra

4 racions

Elaboració

En una cassola hi posem la costella de vedella, les hortalisses talladles, ½ l de brou, el vi, la farigola, sal i pebre. Ho deixem coure a foc fort, uns 20 minuts.
Abaixem el foc i ho coem uns 90 minuts més. Durant la cocció, hi afegim el ½ l de brou que queda.
Uns 15 minuts abans d’acabar la cocció, hi posem els bolets que previament hem netejat.
Preparem la picada i l'afegim a la cassola juntament amb una cullerada de tomàquet fregit concentrat. Ho deixem reposar i ja es pot servir.

2h


Recepta de cuina de Costella de vedella estofada amb rossinyols
Costella de vedella estofada amb rossinyols.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3026 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: