Empedrat de mongetes amb toc de bacallà

Ingredients

  • 300 g de mongetes de Santa Pau, cuites i escorregudes
  • 150 g de bacallà dessalat i esqueixat
  • 1 tomàquet
  • ½ ceba tendra
  • ½ pebrot verd
  • ½ pebrot vermell petit
  • Olives negres sense pinyol
  • Pebre negre
  • Sal
  • Oli d’oliva verge extra
  • Opcional: 2 ous durs

3 racions

Elaboració

Netegem el tomàquet, el tallem a quarts i li treiem les llavors. Ho tallem a daus molt petits.
Netegem i/o pelem la resta d'hortalisses i les tallem també a daus molt petits.
Ho posem tot en un bol i ho amanim amb oli d’oliva verge extra, un polsim de sal i pebre negre
acabat de moldre.
Hi afegim les mongetes cuites i escorregudes, el bacallà esqueixat que hem assecat amb paper de
cuina i les olives negres. Ho barregem i ja es pot servir.
Opcionalment hi podem posar ou dur tallat.

15min


Recepta de cuina de Empedrat de mongetes amb toc de bacallà
Empedrat de mongetes amb toc de bacallà.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4329 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: