Lacón a la gallega amb patates
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 g de lacón
- 2 patates
- 1 raig d'oli d'oliva
- 1 mica de pebre vermell picant
- Sal
- Aigua
2 racions
Elaboració
Rentem les patates i les posem a coure en una olla amb aigua freda portant-les a ebullició.
Anem comprovant la cocció de les patates amb un escuradents per veure si estan toves.
Depèn de la mida trigaran més o menys en coure però en general triguen entre 20 i 30 minuts.
Una vegada que les patates estan ben cuites, les refredem, pelem i salem una mica.
Tallem les patates a rodanxes i les col·loquem al plat on servirem el lacón a la gallega.
Fem el lacón a la planxa amb una mica d'oli i l'escalfem volta i volta.
Posem el lacón passat per la planxa sobre de les patates cuites i prèviament escalfades al
microones perquè tots els ingredients estiguin calents.
A continuació, empolvorem el lacón a la gallega amb patates amb el pebre vermell picant i
l'oli d'oliva i ho servim.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1467 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.