Fideus orientals amb hortalisses, gambots i salsa de soja
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 - 250 g de fideus orientals
- 4 gambots
- 50 g de xampinyons laminats
- 1 ceba mitjana
- 1 pebrot vermell petit
- 1 pebrot verd petit
- 2 alls
- Oli d'oliva
- Sal
- Salsa de soja
- Aigua
2 racions
Elaboració
Tallem ben petit la ceba i els pebrots. Ho reservem.
Laminem els alls i els reservem.
En una paella hi posem una mica d'oli i hi sofregim la ceba i pebrots ben picats.
Quan porta uns 15 minuts de cocció hi afagim els alls, els xampinyons laminats i els gambots.
Té de coure uns 5 minuts més
Mentre es va fent els ingredients de la paella, posem una olla al foc amb aigua i sal.
Quan l'aigua bull apaguem el foc i hi tirem els fideus. Amb una forquilla els anem remenant. Ho deixem coure 5 minuts.
Escorrem els fideus i els tirem a la paella amb les hortalisses, gambots i altres ingredients.
Hi afagim la salsa de soja i ho remenem durant 3 minuts. Ja es pot servir.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1348 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.