Crema de rovellons
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Estació: estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de rovellons
- 1 litre de brou de carn
- 1 ceba
- 1 porro
- 1 pastanaga
- Cibulet
- Oli, sal i pebre
- Crostonets de pa
4 racions
Elaboració
Netegem el rovellons i els tallem ben petits. Els reservem. En una paella amb una mica d'oli, hi posem els rovellons tallats i deixem que treguin l'aigua. Els reservem.
En una olla hi ofeguem les hortalisses netes i tallades petites, quan estiguin cuites, uns 15 minuts, hi afegim els rovellons i el brou. Ho deixem coure uns 10 minuts.
Rectifiquem de sal i pebre. Reservem un bon grapat de bolets.
Passem els ingredients de l'olla per la batedora i el xinès.
En un plat fons, hi fiquem la crema amb uns quants rovellons reservats sense triturar i per sobre
hi tirem una mica de cibulet tallat ben petit amb els crostonets de pa.
Servim la crema ben calenta.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3022 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.