Amanida de pasta amb cansalada viada
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 180 g de pasta (llaços, en aquest cas)
- 1 Pot de xampinyons
- 1 Pebrot vermell
- 2 Pastanagues
- 125 g de Cansalada viada
- Julivert
- Oli d'oliva
- Oli d'oliva picant
- Sal
- Aigua
2 racions
Elaboració
Rentem les hortalisses i les tallem a quadradets molt petits. Tallem la cansalada viada, també en quadradets molt petits.
En una olla amb aigua i sal fem la pasta segons el temps de cocció que diu el paquet. L'escorrem bé.
Mentre fem la pasta, en una paella amb una mica d'oli hi saltem la cansalada viada, les hortalisses i els xampinyons tot tallat molt petit..
En un bol hi posem la pasta amb la cansalada viada, les hortalisses i els xampinyons. Hi tirem julivert molt ben picat amb un raig d'oli d'oliva picant i ho remenem tot molt bé.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1839 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.