Crema de porro, ceba i carbassó

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 1 porro
  • 1 ceba
  • 1 carbassó
  • Sal
  • 100 ml de brou de verdures casolà

2 racions

Elaboració

En una olla hi posem el brou de verdures amb la ceba tallada a grills, el porro net i tallat a trossos i per últim, el carbassó net i tallat a rodanxes. Quan bull ho deixem coure uns 15 minuts. Ho triturem tot a la batedora elèctrica amb un polsim de sal.
Ja es pot servir.

20min


Recepta de cuina de Crema de porro, ceba i carbassó
Crema de porro, ceba i carbassó.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2012 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: