Potatge de llegums, verdures i hortalisses amb sípia
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 g de fesols de Santa Pau cuits
- 250 g de pèsols congelats extra fins
- 1 carbassó
- 2 porros
- 1 tomàquet madur
- 2 sípies netes i tallades a daus molt petits
- 250 ml de brou de verdures casolà
- Oli d'oliva
- Sal
2 racions
Elaboració
Rentem el carbassó i els porros. Tallem el carbassó a rodanxes i els porros a trossos d'un parell de centímetres. Ho reservem.
En una olla hi posem el brou de verdures i quan bull hi tirem el porro, ho deixem coure uns 5 minuts i hi afegim els pèsols congelats i el carbassó. Ho deixem coure uns 5 minuts.
Mentre es couen els ingredients anteriors, en una paella hi posem una mica d'oli amb la sípia tallada a daus, i deixem que cogui uns 10 minuts.
Afegim la sípia, els fesols i el tomàquet tallat molt petit a l'olla, ho salem una mica i ho deixem que cogui tot junt uns 5 minuts.
Ja es pot servir el plat.
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1704 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.