Escalivada amb ou dur

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 pebrot vermell
  • 1 albergínia
  • 1 ceba
  • 1 ou dur
  • Oli d'oliva verge
  • Pebre negre
  • Sal

1 racions

Elaboració

Rentem el pebrot i l'albergínia.
Pelem la ceba i l'emboliquem en paper d'alumini.
Pre-escalfem el forn a 200º. En una safata de forn hi posem el pebrot i l'albergínia sencers i la ceba embolicada. Deixem que es vagin coent.
Cada 10 minuts els hi donem la volta. Ho deixem coure uns 45 minuts.
En calent, va millor, pelem el pebrot i l'albergínia, cal anar en compte doncs ens podem cremar. Desemboliquem la ceba. Partim l'ou dur per la meitat.
Tallem a tires el pebrot i, l'albergínia per la meitat.
Ho emplatem i amanim amb sal, pebre i oli.

55min


Recepta de cuina de Escalivada amb ou dur
Escalivada amb ou dur.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1987 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: