Escalivada amb ou dur
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pebrot vermell
- 1 albergínia
- 1 ceba
- 1 ou dur
- Oli d'oliva verge
- Pebre negre
- Sal
1 racions
Elaboració
Rentem el pebrot i l'albergínia.
Pelem la ceba i l'emboliquem en paper d'alumini.
Pre-escalfem el forn a 200º. En una safata de forn hi posem el pebrot i l'albergínia sencers i la ceba embolicada. Deixem que es vagin coent.
Cada 10 minuts els hi donem la volta. Ho deixem coure uns 45 minuts.
En calent, va millor, pelem el pebrot i l'albergínia, cal anar en compte doncs ens podem cremar. Desemboliquem la ceba. Partim l'ou dur per la meitat.
Tallem a tires el pebrot i, l'albergínia per la meitat.
Ho emplatem i amanim amb sal, pebre i oli.
55min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1987 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.