Crema de ceba, porro i carbassó amb cols de Brussel·les
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 ceba
- 2 porros
- 2 carbassons petits
- 200 g de cols de Brussel.les
- Aigua
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
- Pebre negre
- Pebre vermell dolç
Elaboració
Rentem les verdures i hortalisses.
Tallem les cols per la meitat, i els porros i carbassons a rodanxes. La ceba a grills.
Posem al foc una olla amb aigua i sal, hi tirem la ceba, porro i cols de Brussel·les.
Ho deixem bullint uns 5 minuts. Hi afegim els carbassons i ho deixem bullint tot junt, uns 10 minuts.
Ho escorrem, salpebrem i ho triturem tot, menys les cols de Brussel·les.
En un plat, de base hi posem la crema i damunt les mitges cols de Brussel·les.
Hi tirem un polsim de pebre vermell i un rajolí d'oli d'oliva verge extra.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1097 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.