Calamars farcits
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Alta
Ingredients
- Uns 7 o 8 calamars petits
- 1 Botifarra o potser dues
- 1 o 2 Ous durs
- 2 Cebes grosses
- 200 ml de brou de carn
- Un grapat d'ametlles (unes 6 o 8)
- Una mica de brandi
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
3 racions
Elaboració
Netegem els calamars, separant les potes del cos (ens ho poden fer a la peixateria).
Per fer el farciment:
Tallem les potes a trossets i les saltem en una paella a foc suau, perquè deixin anar l'aigua.
Un cop sense aigua hi afegim un raig d'oli amb la botifarra sense pell esmicolada.
Deixem que cogui uns 5 minuts. Hi posem l'ou dur ratllat. Ho salpebrem, remenem i reservem.
Per acabar el plat:
Farcim els calamars i els tanquem amb un escuradents.
En una cassola, fem un sofregit amb les cebes ben picades.
Quan estigui ben feta (té d'agafar un color fosc), hi afegim els calamars, un raig de brandi i el brou de carn.
Deixem que cogui a foc lent fins que els calamars siguin tous, a mitja cocció hi tirem les ametlles ben picades.
Ja es pot servir el plat.
55min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1442 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.