Saltat de col llombarda i pastanaga
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 col llombarda
- 1 ceba vermella picada
- 3 pastanagues
- 1/2 tassa d'aigua
- Un rajolí de vinagre de poma
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
- Un polsim de comí
Elaboració
Tallem la mitja col llombarda per la meitat, després en juliana i finalment, més petita.
La rentem i assequem bé.
Pelem i tallem la ceba a quadradets i també, les pastanagues.
Escalfem una paella gran amb una cullerada d'oli d'oliva. Hi afegeix la ceba i la cuinem fins que comenci a ser transparent. A continuació, hi posem la llombarda i la pastanaga tot tallat petit.
Ho remenem bé. El volum de la llombarda, a mesura que es vagi cuinant menguará.
Passats uns minuts hi afegim l'aigua, el vinagre de poma, la sal i el comí.
Baixem el foc a mitjà-baix i ho deixem coure uns 30 minuts, de tant en tant ho remenem.
Ja es pot servir, calent o a temperatura ambient.
55min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1754 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.