Conill a la rabiosa
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 conill, d'1,2 kg més o menys, tallat a trossos
- 1 dl de vi ranci
- 1 ceba
- 4 alls
- 1 branqueta de farigola
- 1 branqueta de romaní
- Li d'oliva
- Sal
- Pebre negre
- Allioli negat (opcional)
Per la picada:
- 3 grans d'all
- Gingebre ratllat
- 1 bitxo o dos (depen de si ens agrada més o menys picant)
- 1 grapat d'avellanes torrades
- El fetge del conill
- Un polsim de sal
4 racions
Elaboració
En una cassola amb oli d'oliva, enrossim el conill salpebrat, amb els alls i la ceba picats.
Un cop ros, abaixem el foc i hi afegim les herbes aromàtiques. Donem la volta als trossos de conill i hi aboquem el vi ranci. Ho deixem evaporar i hi posem una mica d'aigua.
Ho deixem coure fins que el conill estigui tendre, si veiem que es queda sec, podem afegir una mica més d'aigua.
Quan tinguem cuit el conill, fem la picada amb tots els ingredients.
Afegim la picada al conill, ho remenem i ho deixem coure uns minuts més per tal que agafi gust.
Es pot servir amb allioli negat.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7116 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.