Cassoleta de carxofes, tirabecs i cloïsses
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 4 carxofes
- 200 g de tirabecs
- 12 cloïsses
- 1 ceba
- 1 tomàquet madur
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
2 racions
Elaboració
En una cassoleta fem un sofregit amb la ceba ben picada i el tomàquet ratllat.
Mentre fem el sofregit, traiem les fulles menys tendres de les carxofes, fins arribar pràcticament al cor. Tallem la punta de les carxofes i les partim en 8 parts cadascuna.
Afegim les carxofes tallades al sofregit, tapem la cassoleta i ho deixem coure uns 15 minuts.
Mentre es couen les carxofes, saltem els tirabecs en una paella amb una mica d'oli.
Incorporem a la cassoleta amb les carxofes, les cloïsses.
Quan les cloïsses s'obrin, hi afegim els tirabecs, ho salpebrem, remenem i deixem que cogui tot junt, un parell de minuts.
Ja es pot servir el plat.
35min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1718 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.