Magret d'ànec al rocafort, amb patates duquessa farcides
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- Un magret d'ànec de mida grossa
- Salsa rocafort
- Sis patates duquessa
- Sal
- Pebre negre en pols
- Formatge ratllat
2 racions
Utensilis
Dues safates metàl·liques planes
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Una paella gran
Unes pinces pel forn
Elaboració
Primerament, fem la salsa rocafort com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, fem les patates duquessa com explico a la meva recepta, i un cop fetes les reservem sense gratinar.
A continuació, agafem el magret i amb un ganivet fi, fem un engraellat a la part del greix, el salpebrem, i el posem a fregir amb un rajolí d'oli d'oliva, fins que veiem que està ben daurat per totes bandes, tot seguit el posem en una safata plana en el forn a 180º, i el deixem coure uns deu minuts més, deixem que refredi una mica, i el tallem en talls fins perquè en surtin uns dotze talls (sis per cada plat), els posem en forma de mitja lluna a la part de dalt de cada plat, i amb la salsa rocafort ben calenta, els cobrim pel damunt.
Per acabar, agafem les sis patates duquessa, les espolsem amb una mica de formatge ratllat, les gratinem a 180º, fins que el formatge és daurat, en posem tres en cada plat, i ja ho tenim a punt per servir a taula.
1h 30min
Etiquetes:
La cuina dels magrets
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2188 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.