Bacallà gratinat
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts

Ingredients
- Bacallà
- Salsa tomàquet
- Allioli
- Julivert
Elaboració
Una recepta tan senzilla de fer com bona i aparent. Com a prèvies només cal tenir una bona salsa de tomàquet ( només de tomàquet) , feta a foc baixet xup-xup-xup i fer un bon all-i-oli .
Agafem el bacallà i el desalem. Una vegada el tinguem al punt li treiem bé l'aigua, l'enfarinem una miqueta i el fregim lleugerament.
El posem en un plat amb una mica de paper de cuina perquè absorbeixi l'oli que sobra i a montar el plat!
Una capa de salsa de tomàquet. Damunt el tall de bacallà que espolvoregem amb una mica de julivert talladet.
Cobrim el bacallà amb all-i-oli i ho posem a gratinar fins que agafi una mica de color.
20min
Notes
Advertència: La salsa de tomàquet ha de portar poca o gens de sal i l'all-i-oli també. La sal del bacallà sempre domina una mica!
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2369 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.