Llet merengada
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Batut
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un litre de llet sencera
- 200 grams de sucre
- Dues clares d'ou
- Una branca de canyella
- Una pell de llimona
- Una pell de taronja
- Canyella en pols
6 racions
Utensilis
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Un colador fi
Un atuell gran (metàl·lic)
Una batedora elèctrica
Elaboració
Primerament, posem a bullir: la llet, les pells de llimona i taronja, el sucre i la branca de canyella.
Un cop arrenqui el bull, deixem que redueixi sense deixar de remenar amb el batedor de varetes, i passats cinc minuts, ho retirem del foc i ho deixem a temperar un cop passada pel colador fi.
Quan ja ha refredat una mica, ho posem en el congelador en un atuell metàl·lic, tot remenant amb el batedor de varetes cada cinc minuts, fins que estigui a punt de granissat.
A part, amb la batedora elèctrica, muntem les clares a punt de neu, i tot seguit les afegim a la llet poc a poc, i ja tenim la llet merengada a punt per servir en bols, o copes, espolsades amb una mica de canyella en pols.
2h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1740 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.