Bacallà en suquillo
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Facil
Ingredients
- Tres talls de bacallà, llom sense espina –Tres patates-Quatre grans d'all-Dues tomates-Dues cebes-Un raig dolí d'oliva-Sal-Aigua-
1 racions
Utensilis
Un ganivet de cuina i una cassola de ferro colat.
Elaboració
Posem una cassola al foc amb oli d'oliva i quant sigui calent i posarem els alls sencers amb pell i esclafats. Deixarem que es fregeixin una mica i els retirarem de la cassola .Afegirem les patates esberlades i els hi donarem unes voltes amb l'oli aquest i després afegirem la ceba i el tomàquet tallats per meitat segons la mida. Remenem unes voltes i afegirem aigua bullent fins arribar a cobrir lleugerament les patates. En aquest moment salarem una mica i deixarem coure una estona. Als últims cinc minuts de coure afegirem el bacallà i deixarem que es cogui.
45min
Etiquetes: Bacallà Peix Suquets Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3935 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.