Bacallà en suquillo

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tres talls de bacallà, llom sense espina –Tres patates-Quatre grans d'all-Dues tomates-Dues cebes-Un raig dolí d'oliva-Sal-Aigua-

1 racions

Utensilis

Un ganivet de cuina i una cassola de ferro colat.

Elaboració

Posem una cassola al foc amb oli d'oliva i quant sigui calent i posarem els alls sencers amb pell i esclafats. Deixarem que es fregeixin una mica i els retirarem de la cassola .Afegirem les patates esberlades i els hi donarem unes voltes amb l'oli aquest i després afegirem la ceba i el tomàquet tallats per meitat segons la mida. Remenem unes voltes i afegirem aigua bullent fins arribar a cobrir lleugerament les patates. En aquest moment salarem una mica i deixarem coure una estona. Als últims cinc minuts de coure afegirem el bacallà i deixarem que es cogui.

45min


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4051 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: