Macarrons amb tonyina
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 350 gr. de macarrons
- 150 gr. de tonyina en llauna
- 4 cullerades d'oli
- 80 gr. de ceba
- 1 dent d'all
- 400 gr. de tomàquet fregit
- 1 pessic d'herbes aromàtiques
- 30 gr. de mantega
- 1/2 got de vi blanc
- 50 gr. de formatge ratllat
- Sal
5 racions
Elaboració
Coure els macarrons en aigua molt abundant amb sal, escórrer i refrescar.
En una cassola escalfar l'oli i sofregir la ceba i l'all ben picats (uns 5 minuts).
Incorporar el tomàquet fregit, el vi, la sal i les herbes aromàtiques. Coure durant uns 7 minuts.
Afegir els macarrons, la mantega, el formatge ratllat i la tonyina (escorreguda i esmicolada). Barrejar tot junt i servir.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7266 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.