Macarrons amb tonyina

Ingredients

  • 350 gr. de macarrons
  • 150 gr. de tonyina en llauna
  • 4 cullerades d'oli
  • 80 gr. de ceba
  • 1 dent d'all
  • 400 gr. de tomàquet fregit
  • 1 pessic d'herbes aromàtiques
  • 30 gr. de mantega
  • 1/2 got de vi blanc
  • 50 gr. de formatge ratllat
  • Sal

5 racions

Elaboració

Coure els macarrons en aigua molt abundant amb sal, escórrer i refrescar.
En una cassola escalfar l'oli i sofregir la ceba i l'all ben picats (uns 5 minuts).
Incorporar el tomàquet fregit, el vi, la sal i les herbes aromàtiques. Coure durant uns 7 minuts.
Afegir els macarrons, la mantega, el formatge ratllat i la tonyina (escorreguda i esmicolada). Barrejar tot junt i servir.

45min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7422 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: