Amanida de pasta de colors

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Mig quilo de pasta de colors- Dos ous- Una ceba tendre- Un tros de formatge tendre- Un tros de embotit de gall d'indi-Una llauna de tonyina- Sal - Oli d'oliva-

3 racions

Utensilis

Una olla grossa, una escorredora, un ganivet de cuina i un bol.

Elaboració

Primer de tot bullim la pasta amb abundant aigua i un pols de sal. Mentrestant preparem un bol i posem el formatge a daus , l'embotit a daus, la ceba rentada i pelada també la posem a daus , i els ous els bullim i els traiem la clova i els tallem a trossos ,i per ultim la tonyina l'esmicolem, tot això dins el bol. Un cop cuita la pasta l'escorrem , la deixem refredar i la posem al bol i barregem tot plegat. Ho podem servir amb el mateix bol o en una plata , amanit al nostre gust.

45min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7736 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: