Amanida de pasta de colors
Categoria:
Amanides i plats freds
Dificultat: Facil
Ingredients
- Mig quilo de pasta de colors- Dos ous- Una ceba tendre- Un tros de formatge tendre- Un tros de embotit de gall d'indi-Una llauna de tonyina- Sal - Oli d'oliva-
3 racions
Utensilis
Una olla grossa, una escorredora, un ganivet de cuina i un bol.
Elaboració
Primer de tot bullim la pasta amb abundant aigua i un pols de sal. Mentrestant preparem un bol i posem el formatge a daus , l'embotit a daus, la ceba rentada i pelada també la posem a daus , i els ous els bullim i els traiem la clova i els tallem a trossos ,i per ultim la tonyina l'esmicolem, tot això dins el bol. Un cop cuita la pasta l'escorrem , la deixem refredar i la posem al bol i barregem tot plegat. Ho podem servir amb el mateix bol o en una plata , amanit al nostre gust.
45min
Etiquetes: Amanides Pasta Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7736 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.