Musclos a la marinera

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos quilos de musclos (si poden ser de roca, millor)
  • Tres cebes tallades a juliana
  • Sis all pelats, laminats
  • Sofregit de tomàquet [Veure recepta]
  • Vi blanc
  • Oli d'oliva
  • Dues fulles de llorer

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa mitjana

Elaboració

Netegem ben bé els musclos, i els reservem. A part, en una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim: la ceba, els alls, i dues fulles de llorer.
Seguidament, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, un raig de vi blanc, i un raig de conyac.
Quan tot plegat és cuit, posem els musclos a la cassola, la tapem, i deixem que s'obrin els musclos, tot remenant, de tant en tant.
Quan són oberts, ja els podem servir a la taula, en la mateixa cassola.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3688 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: