Amanida variada

Ingredients

  • 4 patates més aviat grosses
  • 400 grs. de bacallà esqueixat remullat
  • 1 pot de cogombrins agredolços
  • 4 tomàquets vermells que siguin forts
  • Olives negres i olives verdes
  • 1 pot de cebetes en vinagre amb gust d'anxova
  • Oli d'oliva, sal i pebre

4 racions

Elaboració

Renteu les patates i les bulliu senceres, amb pell, més o menys durant uns 3/4 d'hora.
Mentre, disposeu en una safata adient el bacallà esqueixat, els cogombrins tallats a rodalles, els tomàquets tallats a trossos més o menys petits, les olives, unes quantes cebetes i per acabar, quan tingueu les patates cuites, les talleu també a trossos (primer a rodalles i després a quadradets) les hi afegiu.
Quan ho tingueu tot barrejat, ho amaniu amb la sal, l'oli i un xiquet de pebre negre.

45min

Notes

En cas de preferir, es poden fer servir tomàquets xerri tallats pel mig. No hi poseu enciam, perquè es merceix de seguida...


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1432 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

5 comentaris:

Mercè Montardit diu:
Una recepta molt gustosa i ideal per als temps de calor! Felicitats,
Mercè
Antonia Gallego Cortés diu:
esta receta debe estar buena, lastima que no tenga foto
Antonia Gallego Cortés diu:
cualquier dia de estos la probaremos. ya que ahora con la calor apetece estos tipos de platos frescos.
Antonia Gallego Cortés diu:
cuando la haga,volveré a decirte si nos gustó
Pepi Faure Julián diu:
Grácias Antónia, a veces me falta la foto, porqué no tengo la máquina a mano y... bueno en si, esta receta trata de aprovechar lo que en un momento dado, tienes de sobras por la nevera, añadiendo algún componente más a gusto de cada una,,,

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: