Amanida variada
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu tardor
Ingredients
- 4 patates més aviat grosses
- 400 grs. de bacallà esqueixat remullat
- 1 pot de cogombrins agredolços
- 4 tomàquets vermells que siguin forts
- Olives negres i olives verdes
- 1 pot de cebetes en vinagre amb gust d'anxova
- Oli d'oliva, sal i pebre
4 racions
Elaboració
Renteu les patates i les bulliu senceres, amb pell, més o menys durant uns 3/4 d'hora.
Mentre, disposeu en una safata adient el bacallà esqueixat, els cogombrins tallats a rodalles, els tomàquets tallats a trossos més o menys petits, les olives, unes quantes cebetes i per acabar, quan tingueu les patates cuites, les talleu també a trossos (primer a rodalles i després a quadradets) les hi afegiu.
Quan ho tingueu tot barrejat, ho amaniu amb la sal, l'oli i un xiquet de pebre negre.
45min
Notes
En cas de preferir, es poden fer servir tomàquets xerri tallats pel mig. No hi poseu enciam, perquè es merceix de seguida...
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1432 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.