Macarrons amb xampinyons i salsitxes
Categoria:
Arrossos i pastes
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 350 gr. de macarrons
- 200 gr. de xampinyons
- 8 salsitxes
- 40 gr. de parmesà
- 1 dent d'all
- 2 branquetes de julivert
- 40 ml. d'oli d'oliva
- Sal
- Pebre
4 racions
Elaboració
Netejar els xampinyons i tallar a quarts. Separar les fulles de julivert.
Coure els macarrons i reservar en un escorredor.
Tallar les salsitxes a trossos d'uns 2-3 cm. Escalfar l'oli en una cassola, afegir les salsitxes i saltejar uns 2 minuts. Afegir els xampinyons i l'all picat i seguir cuinant, remenant sovint, uns 3 minuts més.
Afegir la pasta a la cassola. Salpebrar i barrejar bé. Servir i decorar els plats amb les fulles de julivert picades i el formatge parmesà a trocets.
30min
Notes
Si es prefereix es poden sustituir les salsitxes per virutes de foie; en aquest cas no serà necessari cuinar i s'afegirà a l'últim moment.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3079 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.