Terrina de gall d´indi
Categoria:
Altres
Estació: tardor
hivern

Ingredients
- 100grs de petxuga de gall d'indi a llonzes fines-200grs de pernil dolç-2ous-1got de llet-1cullerada de farina-8llesques de formatge Gruixeres-sal-pebre-nou moscada-
4 racions
Utensilis
Una terrina rectangular, paper de plata i una cullera.
Elaboració
Batem els ous amb la farina , sal i pebre, i afegim la nou moscada. Diluim amb la llet. Forrem una terrina rectangular amb paper de plata. Posem primer de tot unes llesques de carn asta cobrir el fons de la terrina,i condimentem amb una mica de sal; estenem per sobre la carn , gruyere i pernil dolç i unes cullerades del preparat dels ous batuts. Continuem en aquest ordre , fins acabar els ingredients. Fem coure al bany Maria una hora i mitja. Deixem refredar i després podrem desmotllar i tallar.
2h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1061 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.