Ous remenats amb bolets
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Remenat
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 ous
- 150 grams dels bolets que més us agradin
- Oli, pebre mòlt, sal
- Bastonets de pa integral (optatiu).
2 racions
Elaboració
*Netejarem els bolets com de costum i els tallarem a trossos petits. A part, en un bol, batrem els ous amb una mica de sal.
*Fregirem els bolets en una paella amb oli calent salpebrant-los abans de retirar-los, ben escorreguts de l’oli del fregit.
*En un altre recipient amb una mica d’oli net hi tirarem els ous batuts que anirem remenant amb una forquilla de fusta perquè quallin.
*A mig fer hi tirarem els bolets saltejats continuant l'acció anterior fins acabar la cocció, a foc més aviat baix.
*Ens ho menjarem abans que es refredi acompanyant-ho, si es vol, de bastonets de pa integral.
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7842 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.