Sopa minestrone

Categoria:
Típica de: Espanya → Italia
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • pasta, 50 grams
  • ceba, 1 unitat
  • col, 150 grams
  • pèsol congelat, 30 grams
  • tomàquet concentrat, 1 culleradeta
  • oli d'oliva, 2 cullerades
  • sal, al gust
  • pastanaga, 100 grams
  • api, 50 grams
  • all, 2 unitats
  • cansalada, 50 grams
  • brou de carn, 1 litre
  • julivert, al gust
  • formatge parmesà ratllat, 2 cullerades

4 racions

Elaboració

Peleu la ceba i picar- la molt menuda. Raspeu la pell a les pastanagues i tallar-les a rodanxes fines. Rentar l'api i picar. Tallar la cansalada a trossets petits.
Escalfar l'oli en una cassola i fregir la cansalada fins que estigui cruixent. Incorporar la ceba amb les altres verdures i sofregir tot durant 10 minuts. Afegir el tomàquet concentrat i una picada feta amb l'all i julivert. Barrejar tot bé, regar amb el brou i coure tot durant 15 minuts.
Rectificar el punt de sal, incorporar la pasta, barrejar i coure tapat fins que la pasta estigui al punt, però tenint cura que no es passi. Servir ràpid.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1819 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: