Sopa minestrone
Categoria:
Sopes i cremes
Típica de: Espanya → Italia
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- pasta, 50 grams
- ceba, 1 unitat
- col, 150 grams
- pèsol congelat, 30 grams
- tomàquet concentrat, 1 culleradeta
- oli d'oliva, 2 cullerades
- sal, al gust
- pastanaga, 100 grams
- api, 50 grams
- all, 2 unitats
- cansalada, 50 grams
- brou de carn, 1 litre
- julivert, al gust
- formatge parmesà ratllat, 2 cullerades
4 racions
Elaboració
Peleu la ceba i picar- la molt menuda. Raspeu la pell a les pastanagues i tallar-les a rodanxes fines. Rentar l'api i picar. Tallar la cansalada a trossets petits.
Escalfar l'oli en una cassola i fregir la cansalada fins que estigui cruixent. Incorporar la ceba amb les altres verdures i sofregir tot durant 10 minuts. Afegir el tomàquet concentrat i una picada feta amb l'all i julivert. Barrejar tot bé, regar amb el brou i coure tot durant 15 minuts.
Rectificar el punt de sal, incorporar la pasta, barrejar i coure tapat fins que la pasta estigui al punt, però tenint cura que no es passi. Servir ràpid.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1819 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.