Tires de sípia amb juliana de verduretes a la salsa de soja
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 Sípies tamany mitjà molt tendres i fresques que a la peixateria de confiança ens han netejat.
- 100 gr. de Pastanaga
- 100 gr. d’Albergínia
- 100 gr. de cCrbassó
- Salsa de soja
- Sal
- Oli d’oliva
2 racions
Elaboració
Netegem les verdures, les tallem tipus “ juliana ” i en una paella amb una mica d’oli d’oliva (quan l’oli està calent) i tirem les verdures i les saltem uns 5 minuts, al acabar hi posem una mica de sal. Les reservem. Com la pasta han de quedar al “ dende ”
Tallem a tires fines la sípia, que previament hem rentat i en la mateixa paella on hem fet les verdures sense treure l’oli, les saltem uns 5 minuts (suficient doncs la sípia és molt tendre) i tirem les verduretes que haviem reservat i tot junt, ho salem uns 5 minuts més i 30 segons abans hi posem un raig de salsa de soja. Comprobem el punt de sal (millor posar-ne més, en cas contrari tenim un problema que pot fer repetir el plat).Emplatem i servim amb un raig més de salsa de soja.
15min
Notes
Plat dedicat a la Vane del DOT
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2981 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.