Puding de presecs
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Púding
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 litre de llet
- 4 ous
- 100 grms. de sucre
- 200 grms de melindros
- 1 llauna de presec amb almivar de 1/2 kg.
- Ratlladura d'una pell de llimona
- 30 grms. de mantega
6 racions
Elaboració
Trencar els melindros.
Batre els rovells d'ou amb el sucre i la pell de llimona.
Tirar la llet bullin damunt els melindros, i deixar reposar 15 minuts.
Passat el temps afegirem la mitad dels talls de presec sense l'almivar i tallats a trossets.
Afegim les clares muntades a punt de neu.
Untarem un moltlle (tipo flamera) amb la mantega, i posem la barreja i courem al forn al bany maria uns 40 minuts.
Servir fred i decorat amb els presecs restants.
1h
Notes
Quede molt bo si l'acompanyem amb nata
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1614 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.