Bunyols de patata

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 kgm. de patates bullides (amb sal)
  • 2 ous
  • 3 cullerades de farina
  • 1 punteta de llevat (tipo royal)

6 racions

Elaboració

Escorre be les patates i xafarles amb la forquilla.
Afegir els rovells d'ou, la farina i el llevat.
Muntar les clares a punt de neu i barrejar amb molt de compte.
Amb oli ben calent i anem posant culleradetes de pasta, fins que estiguin daurats.
Deixar damunt de paper absorbent.

30min

Notes

Van molt be per acompanyament de carns o peix i tambe com aperitiu


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2691 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: