Petits capricis per acompanyar el cafè
Trufes amb Mascarpone:
Delicícies de Coco:
Dátils amb xocolata i flor de sal:
Bombons de fruita seca:
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Bombons
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
Trufes amb Mascarpone:
- 24 melindros dels durs.
- 200 gr. de xocolata negra
- 250 gr. de formatge Mascarpone
- 1 rajolíde licor...jo Brandy.
- 1 c/s de cafè soluble.
Per a la cobertura:
- Fideus de xocolata.
- Cacao en pols.
Delicícies de Coco:
- 150 g de coco.
- 200 g de sucre.
- 1 decilitre d'aigua.
- Raspadures de una limona.
Dátils amb xocolata i flor de sal:
- 12 dátils naturals.
- 12 ametlles marcona.
- 125 gr de xocolata, xocolata fondant.
- 1 c/p de mantega (per 125 grams de xocolata)
- Flor de sal.
Bombons de fruita seca:
- Ingredients:(per 12 bombons): 200 g de xocolata negra, 20 g de mantega, 12 nous, 12 avellanes, 12 ametlles, 12 pansses, 12 nabius secs.
- Uns minis motlles de silicona.
12 racions
Elaboració
Trufes amb Mascarpone:
Fondre la xocolata al microones.
Triturar els melindros fins que quedin fets farina (amb l’accessori de ganivetes del túrmix va molt bé). Fondre la xocolata al microones a baixa potència per tal que no es cremi. Barrejar-la amb els melindros, el licor, el cafè i el mascarpone fins que quedi ben homogeni.
Deixar reposar a la nevera 1 hora com a mínim. Fer boletes i arrebossar-les amb amb els fideus de xocolata o el que agradi més.
Delicícies de Coco:
Prepareu un almívar amb 200 g de sucre, l' aigua i les raspadures de llimona, poseu-lo al foc, suau.
Remeneu fins que el sucre es desfaci, deixeu que bulli un minutet, traieu-ho del foc i poseu-hi el coco, remeneu fins que us quedi ben unit, aboqueu-ho en un plat i deixeu refredar una mica, encara calen, aneu formant boles petites, i paseu-les per coco, o sucre.
Dàtils amb xocolata i flor de sal:
Posa en un bol la xocolata per fondre, si poses uns 125 gr de xocolata, afegeix una cullerada per a postres de mantega.
Pots fondre-ho al bany maría o en el microones.
Fes una petita incisió als dátils per retirar l'os i substitueix-ho per una ametlla, tanca'ls pressionant lleugerament el tall.
Banyem els dátils en la xocolata fosa, dipositant-los sobre paper vegetal. Abans que es refredi i solidifique la xocolata, amaneix amb un polsim de flor de sal.
Bombons de fruita seca:
Posar la xocolata tallada en trossets i la mantega en un bol, fondre en el microones durant 2 minuts o al bany María.
Remoure fins a obtenir una barreja homogènia.
Abocar la xocolata fosa en els minis motlles de silicona.
Col·locar 1 ametlla, 1 nou, 1 avellana, 1 pansa i 1 nabiu, sobre la xocolata i pressionar lleugerament.
Quan estiguin durs retirar del motlle cada bombó amb molta cura.
2h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3434 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.