Puding de panses

Ingredients

  • 200 grms. de pa sec
  • 1/2 litre de llet
  • 100 grms. de panses de corint
  • 50 grms. de pell de taronga confitada
  • 70 grms. de sucre glass
  • 3 ous
  • 50 grms de cireres confitades
  • Caramel liquid

6 racions

Elaboració

Remullar les panses amb aigua calenta.
Tallar a tiretes la pell de taronga confitada
Posar el pa sec tallat a daus en un bol.
Bullir la llet i la posem sobre el pa.Tapem i deixem reposar.
Pasem el pa per el minipimer i afegim el sucre i els ous batuts.
Afegirem les panses, les cireres confitades i la pell confitada.
Caramelitzem un motlle de plum cake, i posem la barreja del pa, i el posarem al forn calent a 160º durant 60 minuts aprox.
El servirem fred, amb nata, macedonia de fruites o amb unes boles de gelat de vainilla

1h 10min

Notes

Es una manera d'aprofitar el pa sec


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1757 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: