Pastes a la xocolata i panses

Ingredients

  • 150 grms. de xocolata negra
  • 200 grms de melindros o similar
  • 100 grms. de panses sense pinyol
  • 50 grms. d'ametlla torrada
  • 50 grms d'avellanes torrades
  • 1 cullerada de mantega
  • Ron

4 racions

Elaboració

Remullem les panses amb el ron durant 60 minuts i escorreules
Fondre la xocolata al bany maria, amb la mantega i 2 cullerades d'agua
Afegir les panses, les avellanes i ametlles picades i barrejar be.
Posem aquesta crema damunt dels melidros i deixem a la nevera 60 minuts.
Tallem cada melindro en 2ó 3 trossos i els posem amb capsules de paper rissat.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

807 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: