Macarrons amb bacallà
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 gr. de bacallà esqueixat
- 500 gr. de macarrons
- 1 ceba grossa
- 250 g. de tomàquet triturat
- Formatge ratllat
- Oli
- Sal
- Llet ( una mica )
5 racions
Elaboració
Esqueixa i dessala el bacallà.
Posar a escalfar el aigua per bulli els macarrons, quan bulli posar- i sal i el macarrons, remenar per que no se enganxin fins que estiguin al dente. Passar-los per aigua freda i reservar.
Mentre sofregí la ceba picada fina, salar-la i tapar-la per que sui.
Quan estigui afegir- i el tomàquet triturat amb un polsim de sucre. Deixar fer fins que se hagi begut la seva aigua.Afegiri els macarrons, barrejar-ho be, abocar una miqueta de llet i remenar (queden mes cremosos )
Posar el bacallà ben escorregut i donar- i uns quants tombs.
Els posarem a la safata del forn,amb formatge ratllat per damunt, i a gratinar.
35min
Notes
A casa meva els agrada acompanyats de una maionesa feta amb all.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5478 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.