Hamburgueses al meu estil

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 pit de pollastre
  • 300 grms. de magre de porc
  • Salsa de tomaquet casolana
  • 4 cebes
  • 4 talls de formatge fundent
  • 1 ou
  • Sal
  • Un xic de pebre
  • 4 cullerades de pa ratllat
  • 1 all
  • Julivert picat

4 racions

Elaboració

Ens fem picar el pit de pollastre junt amb la carn de porc, afegim sal un xic de pebre l'ou el pa ratllat i l'all i julivert picat.
Barrejem be i reservem a la nevera que reposi.
Mentrestant tallem les cebes a juliana, les posem a una paella ampla amb oli les salem i les deixem a foc lent quant estiguin toves posem el foc mes alt i deixem que quedin daurares i afegim un polsim de sucre perque quedin caramelitzades.
Amb la carn fem 4 hamburgueses i les pasem per la paella amb un xic d'oli, quant estiguin cuites ja podem muntar el plat.
Posem al foms del plat 3 cullerades de la salsa de tomaquet, damunt la hamburguesa, la ceba i per acabar el tall de formatge.
El pomem uns 30 segons al microones perque tot quedi calent i que el formatge quedi fos


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1609 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: