Costelles de porc amb ceba
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 10 talls de costella tallats tots iguals de 8 a 10 cmt.
- 2 cebes molt grans tallades a juliana fina
- 2 grans d'all amb pell
- 2 tomaquets secs (italians) tallats a tires
- 2 fulles de llorer
- 1 branqueta de timo
- 5 grans de pebre de colors
- Sal
- 1 copa d'aiguardent (o altre licor sec)
- 1 bon raig d'oli d'oliva
5 racions
Elaboració
Encenem el forn, part de baix a 200º
En una cassola de terrissa amb tapa, i posem una ceba tallada fina, al damunt les costelles un polsim de sal, els grans de pebre ,les herbes posem l'altra ceba tallada fina , sal i un bon raig d'oli .
Posem la cassola al forn i deixem 45 minuts, destapem i posem l'aiguardent, tornem a tapar, baixem el forn a 180º i deixem uns 50 minuts mes (el temps depent, de la carn) a de quedar molt tova que quasi marxi la carn del os
2h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3126 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.