Costelles de porc amb ceba

Ingredients

  • 10 talls de costella tallats tots iguals de 8 a 10 cmt.
  • 2 cebes molt grans tallades a juliana fina
  • 2 grans d'all amb pell
  • 2 tomaquets secs (italians) tallats a tires
  • 2 fulles de llorer
  • 1 branqueta de timo
  • 5 grans de pebre de colors
  • Sal
  • 1 copa d'aiguardent (o altre licor sec)
  • 1 bon raig d'oli d'oliva

5 racions

Elaboració

Encenem el forn, part de baix a 200º
En una cassola de terrissa amb tapa, i posem una ceba tallada fina, al damunt les costelles un polsim de sal, els grans de pebre ,les herbes posem l'altra ceba tallada fina , sal i un bon raig d'oli .
Posem la cassola al forn i deixem 45 minuts, destapem i posem l'aiguardent, tornem a tapar, baixem el forn a 180º i deixem uns 50 minuts mes (el temps depent, de la carn) a de quedar molt tova que quasi marxi la carn del os

2h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3126 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: