Hamburgueses de gall d'indi amb tomàquets i xampinyons
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Hamburguesa
Dieta: baixa en greixos
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- 1 pebrot verd gran
- 2 dents d'all grans
- Un pessic de comí en pols
- 500 gr. de gall d'indi picat
- Sal
- Pebre
- Farina
- 16 xampinyons grossets
- 4 tomàquets
- Orenga
4 racions
Elaboració
En una paella petita, escalfar 1 cullerada d'oli i sofregir el pebrot (previament picat ben menut) i l'all aixafat durant 2 minuts o fins que estigui tou. Afegir el comí i esperar uns segons més; després apagar el foc i deixar refredar.
Incorporar el sofregit al gall d'indi picat i salpebrar al gust. Dividir la barreja en quatre parts i formar les hamburgueses.
En una paella, escalfar 1 cullerada d'oli. Fregir les hamburgueses uns 3-4 minuts per cada costat. Retirar i mantenir calentes.
Posar els xampinyons i els tomàquets (oberts per la meitat) a la paella; afegir més oli si cal. Fregir uns 4 minuts, donant-los la volta només un cop.
Posar orenga a sobre els tomàquets, emplatar i servir.
Notes
Es pot servir amb alguna salsa o mostassa per a les hamburgueses.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2469 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.