Pa farçit
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Pa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 barra de pa de 1/4 ampla
- 4 talls de salami o xoriso vermell tallats doples
- 6 formatges tipus caserio
- 100 grms. de mantega
- 2 tomaquets
- 2 ous durs
- 4 cogombrets
4 racions
Elaboració
Treballem els formatges amb la mantega, fins que quedi una pasta fina.
Afegim tots els altres ingredients tallats molt petits, i barrejem be.
Tallem les puntes del pa i amb cura treimem tota la molla.
Farçim amb el preparat.
Posem unes hores a la nevera.
Tallem a llesques i servim
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2531 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.