Ous estrellats amb foie fresc
Categoria:
Ous i làctics
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 Ous de pagès
- 2 Patates petites.
- 70 g de foie fresc
- Sal Maldon
- Oli d'oliva
1 racions
Elaboració
Pelem les patates i les tallem en làmines. Uns 2 minuts.
Les coem a foc lent en una paella amb força oli fins que quedin tovetes (si les voleu rosses pujeu el foc a l'últim moment). Uns 20 minuts.
Daurem el foie per les dues bandes en una paella molt calenta. Sobre 1 minut.
Escorrem l'oli i posem les patates en una paella sense oli, les salem.
Fem els dos ous ferrats. Uns 2 minuts.
Emplatem les patates i hi afegim el ous ferrats amb el tall de foie.
Per menjar-ho ho trixem tot, que quedi ben barregat.
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3772 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.