Ous remenats amb espàrrecs de marge i moixernons frescos de temporada
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Remenat
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 manat petit d’espàrrecs de marge.
- 2 ous
- 200 g de moixernons de temporada
- Oli d'oliva
- Pebre negre
- Sal
1 racions
Elaboració
-Netegem bé els espàrrecs sota l'aixeta.
-Els partirem a trossos. La part baixa més blanca la descartarem.
-En una paella ben calenta amb un raig d'oli d'oliva saltarem els espàrrecs.
-Hi afegirem un pessic de sal i, si volem, una mica de pebre negre.
-Deixeu-los que agafin coloret. Remeneu-los de tant en tant.
-En una altre paella , mentre fem els espàrrecs, saltejem el moixernons que previament hem netejat amb el mínim d’aigua, amb una mica d’oli i sal.
Per fer els espàrrecs uns 15 minuts ( tenint en compte que són de marge, si fosint mes gruixuts, potser 10 minuts més ). El moixernons uns 20 minuts . Tenint en compte que fem espàrrecs i moixernos al mateix temps . Com temps total serien uns 20 minuts.
-Mentre es fan els espàrrecs i els moixernos trencarem els ous en un plat fondo i els salarem.
-Batem els ous una mica.
-Quan els espàrrecs tinguin aquest bonic color daurat I els moixernons també, abaixeu el foc i afegiu-hi els ous que hem batut lleugerament.
-Aneu remenant constantment, fins que els ous estiguin gairebé quallats.
Però no deixeu que es quallin del tot els ous han de quedar una mica sucosos. Això, únicament uns 2 minuts com a màxim, perquè el rementat quedi una mica sucós
I ja els podem servir ben calents. Si voleu es poden acompanyar de llesques de pa torrat.
22min
Notes
La foto em va quedar una mica borrosa, ho lamento.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2018 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.